Process sensorer

Tryk switche / tryk transmittere

Tryk switche / tryk transmittereifm tilbyder et stort spektrum af elektroniske tryk- og vakuumsensorer for at kunne opfylde kravene inden for de forskellige industrier.
Afhængigt af brugsområdet og anvendelsen kan der fås apparater med keramisk-kapacitive måleceller eller apparater med måleceller af rustfrit stål med med tyklags DMS. Diverse udgangsfunktioner og til anvendelsesområdet tilpasset husdesign sørger for en optimal tilpasning til de forskellige processer.
SelectorSystemoversigtSystembeskrivelse - Tryk switche / tryk transmittereProduktnyheder

Vacuum sensorer

Vacuum sensorerifm tilbyder et stort spektrum af elektroniske vakuumsensorer for at kunne opfylde kravene til de forskellige anvendelser inden for de forskellige industrier.
Diverse udgangsfunktioner og et til anvendelsen tilpasset husdesign sørger for en optimal tilpasning til de forskellige processer.
SelectorSystemoversigtSystembeskrivelse - Vacuum sensorer

Flow vagte, -switche / -transmittere

Flow vagte,  -switche / -transmittereTil overvågning af gasformige og flydende medier, kan sensorer bruges sammen med hensigtsmæssige kombination af målemetoder.
Forskellige byggeformer tilpasset applikationer og krave er et godt valg. Alle systemer er konstrueret således, at de signaler, såsom flow og temperatur for yderligere behandling kan integreres direkte i controlleren.
SelectorSystemoversigtSystembeskrivelse - Flow vagte, -switche / -transmittereProduktnyheder

Niveau sensorer

Niveau sensorerI forbindelse med niveaumåling skelner man principielt mellem den direkte måling i mediet og den indirekte registrering udefra (for eksempel gennem beholderens væg med kapacitive sensorer).
På grund af aflejringer eller slid opstår der tit fejl på mekaniske kontakter især ved den medieberørende måling .
De elektroniske ifm sensorer klarer sig derimod helt uden mekaniske komponenter. Det gør sensorerne særlig robuste og pålidelige. Regelmæssig vedligeholdelse og rengøring er ikke nødvendigt.
SelectorSystemoversigtSystembeskrivelse - Niveau sensorerProduktnyheder

Temperatur sensorer

Temperatur sensorerI automatiserings- og procesteknikken hører overvågningen og reguleringen af temperaturer til de vigtigste måleopgaver. Den rigtige temperatur har tit indflydelse på de pågældende processers kvalitet og rentabilitet. Temperaturen skal i mange applikationer desuden overvåges for at undgå farlige tilstande.
Til det formål bruges kompakte temperaturkontakter og -transmittere og også kabel- og stavsensorer, som tilsluttes til en ekstern fortolkningsenhed. Inden for nogle industrielle områder bruges desuden berøringsfrit målende infrarød (IR)-sensorer.
SelectorSystemoversigtSystembeskrivelse - Temperatur sensorerProduktnyheder

Signal evaluerings systemer

Signal evaluerings systemerKontrolenheder i DC og AC versioner evaluerer signalerne fra flowsensorerne og leverer dem som et binært signal videre i processen. Ledningsbrud og temperaturovervågning er integreret. Også varianter til ATEX områder er tilgængelige.
SystemoversigtSystembeskrivelse - Signal evaluerings systemerProduktnyheder

Feedback systemer for ventilhoveder og ventil aktuatorer

Feedback systemer for ventilhoveder og ventil aktuatorerifm electronic tilbyder en kompakt, induktiv aftaster med to overlappende sensorer for feedback af positionerne på roterende 1/4-turns valves. På ventilens drivaksel monteres en aktuator (puck) med to 90 ° forskudte markører. Afhængig af aktuatorens position ("Åben" eller "Lukket"), vil den nedre eller øvre markør blive aftastet af sensoren.
Til positionstilbagemelding på roterende skydeventiler anvendes efector valvis. Gennem ventilspindelens vandring på 80 mm, kan to eller tre vilkårlige ventilåbninger indstilles ved at trykke på en programmeringstast. Denne spindelvandring kan aftastes med en opløsning i 0,2 mm intervaller. Således kan selv meget små ændringer i ventilstillingen blive observeret med denne sensor.
SelectorSystemoversigtSystembeskrivelse - Feedback systemer for ventilhoveder og ventil aktuatorer