Industriel Billedbehandling

Vision-sensorer

Vision-sensorerStandalone-udstyr med integreret belysning og evaluering i robust, industriegnet hus. Det elektroniske øje til tilstedeværelses-, fuldstændigheds-, positions- og kvalitetskontrol samt sorteringsopgaver.
SystemoversigtSystembeskrivelse - Vision-sensorerProduktnyheder

3D sensorer

3D sensorerEfector pmd 3d er den første industrielle 3D sensor, der evaluerede de rumlige objekter på et øjeblik. Hver pixel af denne chip matrix evaluerer sin afstand til objektet. Billedet af objektet aflæses på chippens matrix og de respektive afstanden / værdier danner et 3D-billede. Den integrerede analyse giver mulighed for detaljeret evaluering af objektets forskellige tilstande eller giver en rumlige påvisning af volumen, afstand eller niveau.
SystemoversigtSystembeskrivelse - 3D sensorerProduktnyheder

3D camera

3D camerapmd 3d kameraet optager scener og objekter i deres rumlige dimensioner på et øjeblik. I modsætning til laser scannere, har det ingen bevægelige dele og er lavet robust og slid-fri. Operativsystemets princip er det samme som for 3D-sensoren. Sammen med 3D afstands billedet, leverer kameraet et grå billede af scenen. Kombinationen af ​​disse billeder giver mulighed for fri programmering af program-specifikke applikationer ved hjælp af et Software Udviklings Kit.
Systemoversigt - 3D cameraProduktnyheder

Belysninger

BelysningerEkstra flade belysningselementer belyser objektet bagfra og frembringe en nøjagtig og skarp silhuet. Der kan leveres versioner med rødt eller infrarødt lys og med kontinuerlig eller pulserende lys. Ved pulserende drift kan der opnåes en 4 x kraftigere lysintensitet.
SystemoversigtProduktnyheder