Sensorer for motion control

Enkodere

EnkodereEnkodere arbejder ved hjælp af slidfri, optoelektrisk detektering. Enkoderakslen er forbundet med en impulsskive.
Med høje impulstal (op til 10.000 impulser pr. omdrejning) kan f.eks. afstande opløses til mindre end en millimeter.
SelectorSystemoversigtSystembeskrivelse - EnkodereProduktnyheder

Induktive omdrejningsvagte

Induktive omdrejningsvagteHastighedsvagten integrerer målingen af omdrejningstal og overvågning i én enhed. Sensoren arbejder efter princippet for induktive sensorer. Sensoren registrerer et metalemne på overfladen af en roterende maskine. Den integrerede analyse konverterer denne information til et omdrejningstal. Hvis den indstillede hastighedsgrænsen kommer over eller under tærskelværdien, giver den et elektroniske output.
SystemoversigtSystembeskrivelse - Induktive omdrejningsvagteProduktnyheder

Inclination (hældnings-) sensorer

Inclination (hældnings-) sensorerBus-kompatibele 2-aksede tilt (hældnings-) sensorer med CANopen-interface bruges til nivellering og positions detektering af mobile arbejdsmaskiner. Typiske applikationer er for eksempel nivellering af platforme eller af mobile kraner. Desuden leveres tilt sensorer med binære eller analoge udgange, som kan direkte forbindes til controlleren eller til I / O-moduler.
SystemoversigtSystembeskrivelse - Inclination (hældnings-) sensorerProduktnyheder

Puls evaluerings systemer

Puls evaluerings systemerDen komplette produktfamilie omfatter analoge og digitale impulsfortolkningssystemer til omdrejningstals-, slip- og retningsovervågning, frekvens-strøm-transducere, tællere og digitale displayer samt grænseværdi-omskifter og displayer til analoge standardsignaler.
SystemoversigtSystembeskrivelse - Puls evaluerings systemerProduktnyheder