Tal - Data - Fakta

 

Måling, styring og regulering.

Siden firmagrundlæggelse i 1969, har ifm løbende optimeret tekniske processer i næsten alle industrigrene. Dermed hører ifm til en af de førende producenter i automationsbranchen.
  Omsætning   Medarbejdere   Patenter
 
I mere end 70 lande udvikler og distribuerer over 5.500 medarbejdere løsninger til cirka 100.000 kunder i industrien.

Produktporteføljen

En styrke for ifm er den usædvanligt brede produktportefølje, som ved siden standard løsninger, også dækker de specifikke behov i de enkelte brancher. I 1969 begyndte succeshistorien for familievirksomheden med opfindelsen af den induktive sensor baseret på film-teknologi. I dag er navnet "efector" synonym for positions og flowsensorer, objekt genkendelse, diagnose og identifikationssystemer. Mærket "ecomat" står for kommunikations-og kontrolsystemer.

Kvalitet "Made in Germany"

Med hovedsæde i Essen samt udvikling og produktion ved Bodensøen er ifm – en familiedrevet virksomhed i anden generation - tæt forbundet med Tyskland. Made in Germany – 75 % af de 7844 ifm produkter er fremstillet her. Mere end 600 medarbejdere i forskning og udvikling og i tæt samarbejde med forskningsinstitutioner, universiteter og nye virksomheder, har udviklet mere end 650 patenter heraf ca. 440 levende patenter / patentansøgninger. Denne fremgangsmåde sikrer en konstant høj kvalitet og er en innovative styrke for hele sortimentet. Innovative produktløsninger som er parate til at møde morgendagens udfordringer.

ifm – close to you

En usædvanlig stærk verdensomspændende salgsstyrke på omkring 1.200 medarbejdere, er grundlaget for opskriften på succes. De giver ifm et ansigt, de kender de forskellige markeders krav og typiske egenskaber og er til rådighed for hver enkelt kunde individuelt på kundens adresse. Denne strategi giver ifm høj fleksibilitet i en mellemstor familievirksomhed samtidig med, at det styrker den internationale- og innovative kraft i koncernen. I 2015, kan ifm på denne måde generere en omsætning på 720 millioner €.