Захранвания / aксесоари

Захранвания

ЗахранванияAS-i импулсните източници на захранване са необходима и съществена част от мрежите с AS-интерфейс. Те генерират регулирано DC изходящо напрежение между 29.5 V и 31.6 V в съответствие с AS-i спецификацията. Всички захранвания отговарят на изискванията на PELV съгл. EN 50178 и EN 60204.
СелекторСхема на системата

Аксесоари за монтаж

Аксесоари за монтажПравилният монтаж на сензора е от огромно значение за работата на машината.
ifm electronic предлага пълната гама допълнително оборудване за лесен и сигурен монтаж.
Специалните монтажни комплекти, в допълнение към отделните компоненти като ъглови скоби, гайки и монтажни скоби, позволяват изгодни, бързи и гъвкави монтажни решения.
Схема на систематаНововъведения в продуктите

Модулни системи за монтаж

Модулни системи за монтажifm предлага пълна система компоненти за лесен монтаж, които ви улесняват при инсталиране на сензори и рефлектори.
Решенията се състоят от скоба, фиксирана със само един винт, който придържа сензорите на мястото им и гарантира свободно движени по всички оси.
На местата, където монтажните елементи за сензора зависят от типа на сензора, скобите могат да се монтират по три различни начина: монтаж на прът с кръгъл профил, свободен монтаж и монтаж на алуминиеви профили, които са обичайни за индустрията.
СелекторСхема на системата

Допълнително оборудване за фотоелектрични сензори

Допълнително оборудване за фотоелектрични сензориОсобено при фотоелектричните сензори, качеството на използваните монтажни елементи е от особено значение за надеждността на цялата сензорна система.
В допълнение към съответните рефлектори, ъглови скоби, монтажни комплекти, мембрани и лещи, тук можете да откриете и подходяща фиброоптика и специални монтажни елементи.
Схема на системата

Допълнително оборудване за магнитни сензори

Допълнително оборудване за магнитни сензориВ допълнение към персонализираните опции за инсталиране и монтаж, ifm предлага и различни целеви магнити.
Схема на системата

Допълнително оборудване за сензори за цилиндри

Допълнително оборудване за сензори за цилиндриifm предоставя специално разработено допълнително оборудване за монтаж на сензори за цилиндри към различни видове пневматични цилиндри.
Схема на системата

Допълнително оборудване за системи за обратна връзка за клапани

Допълнително оборудване за системи за обратна връзка за клапаниifm предлага подходящи монтажни решения и специално оборудване за бърза работа и без износване за превключватели за цилиндри и сензори за клапани.
Потискащите магнити и превключващите гърбици (капачки) са перфектно адаптирани към сензорите и предлагат най-високо ниво на надеждност на работата.
Схема на системата

Допълнително оборудване за AS интерфейс

Допълнително оборудване за AS интерфейсШироката гама допълнително оборудване за конфигуриране, диагностика и електрическа инсталация гарантира успешното приложение на AS-интерфейса.
Разнообразието на долни EMS части позволява използването на AS-i плоски кабели, ширмовани или неширмовани кръгли кабели. Предлагат се прорязващи изолацията конектори за плоски кабли за икономично окабеляване на шината, както и за бързо свързване на модули с кръгъл кабел или конектор M12. Софтуерът, литературата и eAS-i тестерът за разпознаване и документиране на грешни пакети данни допълват продуктовата гама.
Схема на системата

Допълнително оборудване за системи за управление

Допълнително оборудване за системи за управлениеМонтажни и помощни материали за системата за управление ecomatmobile.
Схема на системата

Допълнително оборудване за системи за разпознаване

Допълнително оборудване за системи за разпознаванеID tags за ifm RFID системи. Различни версии и конструкции за широка гама приложения.
Схема на системата

Други

ДругиТук можете да откриете гайки, защитни капачки, табелки с обозначения, които могат да се поръчват и отделно.
Схема на системата