Системи за мобилни машини

Контролери

КонтролериСистемата за управление ecomatmobile Basic е с модулен дизайн, лесен за инсталиране и експлоатация и разходите са оптимизирани. Освен самите функции за управление, тя предлага решения за окабеляване и защита. В допълнение, графичен модул за визуализация осигурява индикация за системните съобщения и предлага лесни за работа инструменти за визуализация.
Схема на системата

мобилни контролери

мобилни контролериПлатформата на системата за управление ecomatmobile: серията мощни контролери.
Възможността за свободно програмиране и разнообразните опции за конфигуриране позволяват използването в широка гама различни приложения.
Схема на системата

I/O модули

I/O модулиДецентрализирани I/O модули за употреба в CANopen шинни системи. Със значително по-малко кабели, те се монтират на местата, на които се генерират сигнали
Гъвкавото конфигуриране на входовете и изходите позволява универсално приложение и намалява разходите от поддържането на широка гама на склад.
Схема на системата

Диалогови модули / дисплеи

Диалогови модули / дисплеиХарактеристиките на диалоговите модули включват дисплеи с графични възможности, възможност за програмиране в съответствие с IEC 61131 и различни интерфейси.
Удобен потребителски интерфейс за обслужване и управление на машината – диалоговите модули на системата за управление ecomatmobile.
Схема на системата

Камери

КамериВ почти всички мобилни машини потребителите днес използват дисплеи за показване на информацията за машината. Едновременно с това системи от камери следят работните зони. Тук се използва новата система от камери O2M. Създадена за екстремни условия на работа.
Схема на системата

Диагностични и обслужващи модули

Диагностични и обслужващи модулиРегистриране на данни за диагностика – основата на концепцията за високоефективна и икономически изгодна дистанционна поддръжка и следене.
По-ниските разходи за обслужване и времена за принудителен престой в случай на неизправност са важно предимство на модерните технологии.
Схема на системата

Преобразуватели на сигнали

Преобразуватели на сигналиДоставчикът на решения за специални приложения. Преобразувател на сигнали за съгласуване на сигналите от сензора и сигналите от актуатора към входовете и изходите на контролера или CANopen модулите.
Схема на системата

Сензори

СензориОт съвместими с CAN-шина или аналогови сензори за наклон до индуктивни сензори за положение и сензори за налягане за мобилни приложения.
Сензорите на системата ecomatmobile са надеждни дори при екстремните условия на употреба, характерни за мобилните машини.
Схема на системата