Цифри и факти

 

Цифри и факти

Измервания и контрол – От основаването на компанията през 1969 г., ifm electronic gmbh непрекъснато оптимизира техническите процеси в почти всички промишлени отрасли. ifm е един от водещите производители в света в областта на автоматизацията.
  Развитие на продажбите   Развитие на персонала   Патенти
 
Повече от 5 500 служители в над 70 страни разработват и продават решения на над 100 000 клиенти в областта на машиностроенето и останалите отрасли.

Продуктово портфолио

Една от силните страни на ifm е изключително обширното продуктово портфолио, което не просто включва стандартни решения, а удовлетворява специфичните изисквания на отделните отрасли. Историята на успеха на семейната фирма започва през 1969 г. с изобретяването на технологията за индуктивни сензори за близост на базата на филм. Днес търговското наименование „efector” е синоним на сензори за позиция и течности, разпознаване на обекти и системи за диагностика. Марката „ecomat“ е предназначена за мрежи и контролни системи.

Качество „Произведено в Германия“

ifm, семейна фирма второ поколение, със седалище в Есен плюс предприятие за разработка и производство в Тетнанг на езерото Констанс, е тясно свързана с Германия като промишлена държава. Произведено в Германия – 75 % от 7 844 ifm продукта се произвеждат там. Повече от 600 служители в областта на изследванията и разработките, както и тясно сътрудничество с изследователските институти и млади компании спомогнаха за на 650 патента и над 440 активни патента / кандидатури за патенти, както и за разработването на иновативни продукти, отговарящи на бъдещите изисквания. Тези подходи осигуряват постоянно високо качество и иновативност на цялата гама продукти.

ifm – близо до Вас

Необичайно силният в световен мащаб търговски екип от около 1 200 инженери по продажбите завършва успешната концепция. Те са лицето на ifm, познават специалните изисквания на пазара и специфичните за всяка държава характеристики и предлагат индивидуална подкрепа на всеки клиент. Тази стратегия осигурява на ifm гъвкавостта на една средно голяма семейна фирма, както и интернационалността и иновативната сила на група компании. В резултат на това, през 2015 г. ifm постигна оборот от 720 милиона евро.