Voedingen / toebehoren

Voedingen

VoedingenAS-i schakelende voedingen zijn een noodzakelijk en essentieel onderdeel van het AS-i netwerk. De schakelende voedingen genereren een DC uitgangsspanning van 29,5 tot 31,6 V volgens de AS-i specificaties. Alle schakelende voedingen voldoen aan de PELV regelgeving volgens de norm EN 50178 en EN 60204.
SelectorSysteem overzichtsysteembeschrijving - VoedingenProductinnovaties

Toebehoren voor montage en bevestiging

Toebehoren voor montage en bevestigingEen correcte montage van sensoren is noodzakelijk voor goed werkende machinefuncties.
ifm electronic biedt een compleet assortiment aan montagetoebehoren, die eenvoudige en veilige montage mogelijk maken.
Naast individuele bevestigingscomponenten zoals bevestigingsbeugels, moeren en bevestigingsschalen zorgen afgestemde montagesets voor prijsbewuste, snelle en flexibele montageoplossingen.
Systeem overzichtsysteembeschrijving - Toebehoren voor montage en bevestigingProductinnovaties

Modulair bevestigingssysteem

Modulair bevestigingssysteemifm biedt een complete productlijn van eenvoudig te gebruiken montagecomponenten om de montage van sensoren en reflectoren voor u nog eenvoudiger te maken.
De oplossingen bestaan uit een klemcilinder, die slechts met één schroef bevestigd wordt, die sensoren zeker in de juiste positie houdt en tegelijkertijd de vrije beweging over alle assen mogelijk maakt.
Waar de toegepaste sensor montage-elementen van de bouwvorm van de sensor afhankelijk zijn, kunnen de klemcilinders op drie verschillende wijzen gemonteerd worden: op een bevestigingsstang, op een vlak of op industrieel toegepaste extrusieprofielen.
SelectorSysteem overzichtsysteembeschrijving - Modulair bevestigingssysteem

Toebehoren voor optische sensoren

Toebehoren voor optische sensorenJuist bij optische sensoren zijn een juiste en stabiele montage en de toegepaste toebehoren van grote invloed op de betrouwbaarheid van het systeem. Naast passende reflectoren, bevestigingsbeugels, montagesets en lenzen vindt u hier ook passende lichtgeleiders en speciale montagesets.
Systeem overzicht

Toebehoren voor magneetsensoren

Toebehoren voor magneetsensorenNaast de diverse montage- en bevestigingsmogelijkheden biedt ifm ook diverse detectie magneten aan.
Systeem overzicht

Toebehoren voor cilindersensoren

Toebehoren voor cilindersensorenVoor cilinderschakelaars biedt ifm diverse op maat gemaakte adapters voor diverse cilinderprofielen.
Systeem overzicht

Toebehoren voor klepstandsensoren

Toebehoren voor klepstandsensorenVoor cilindersensoren en klepstandsignalering biedt ifm naast standaardoplossingen ook speciale oplossingen voor een zekere en een slijtagevrije werking.
Detectiemagneten en schakelnokken (Pucks) zijn optimaal op de sensoren afgesteld en bieden u een hoge werkingsgarantie.
Systeem overzicht

Toebehoren voor AS-Interface

Toebehoren voor AS-InterfaceHet pakket toebehoren voor inbedrijfstelling, diagnose en elektrische installatie zorgt voor een eenvoudige verwerking van AS-i. Een veelvoud aan EMS ondervoetjes maakt het mogelijk om gebruik te maken van AS-i vlakkabel, afgeschermde en onafgeschermde kabel. Vlakkabel aftakkingen zijn goedkope verdelers van de bus, zowel voor het snel aansluiten van sensoren met rondkabel of M12 stekker. Software, documentatie en de eAS-i tester voor het herkennen en documenteren van verstoorde communicatie maken het pakket compleet.
Systeem overzicht

Toebehoren voor besturingssystemen

Toebehoren voor besturingssystemenMontagemateriaal en hulpmiddelen voor het besturingssysteem ecomatmobile.
Systeem overzicht

Toebehoren voor RFID identificatiesystemen

Toebehoren voor RFID identificatiesystemenID-tags voor RFID systemen van ifm. Verschillende uitvoeringen en bouwvormen voor een zo breed mogelijk aanbod van identificatievraagstukken.
Systeem overzicht

Vervangingsonderdelen

VervangingsonderdelenMoeren, beschermkapjes, aansluitsokkels, markeringslabels en andere artikelen die separaat kunnen worden besteld, zijn hier weergegeven.
Systeem overzicht