Verbindingstechniek

Sensorkabels (f)

Sensorkabels (f)Stekkers worden hoofdzakelijk voor de aansluiting van sensoren gebruikt. Hoogwaardige stiftcontacten en materialen zorgen voor betrouwbare elektrische verbindingen.
Naast een breed pakket standaardproducten biedt ifm ook silicoon- en halogeenvrije uitvoeringen, versies voor het hygiënebereik, voor applicaties met koel- en smeermiddelen alsmede voor de inzet in lasapplicaties aan.
SelectorSysteem overzichtsysteembeschrijving - Sensorkabels (f)Productinnovaties

Sensorkabels (m)

Sensorkabels (m)Stekkers worden hoofdzakelijk voor de aansluiting aan verdeeldozen en modules gebruikt. Hoogwaardige stiftcontacten en materialen zorgen voor betrouwbare elektrische verbindingen.
Naast een breed pakket standaardproducten biedt ifm ook silicoon- en halogeenvrije uitvoeringen, versies voor het hygiënebereik, voor applicaties met koel- en smeermiddelen alsmede voor de inzet in lasapplicaties aan.
SelectorSysteem overzichtsysteembeschrijving - Sensorkabels (m)

Verbindingskabels

VerbindingskabelsVerbindingskabels beschikken over een aangegoten stekker en koppeling. Ze worden gebruikt om sensoren aan centraalverdelers en modules aan te sluiten. Ook hierbij zorgen hoogwaardige contacten en materialen voor een betrouwbare elektrische verbinding. Naast een breed pakket standaard aansluitkabels biedt ifm ook silicoon- en halogeenvrije uitvoeringen, versies voor het hygiëne bereik, voor contact met koel- en smeermiddelen alsmede voor de inzet in lasapplicaties aan.
SelectorSysteem overzichtsysteembeschrijving - Verbindingskabels

Verdeelblokken

VerdeelblokkenCentraalverdelers maken de aansluiting van verschillende sensoren mogelijk en de overdracht van bijbehorende signalen en aansluitspanning via een meervoudige aansluitkabel. Hiermee reduceert u de kosten voor installatie en vermindert u de bedrading. Naast centraalverdelers met aangegoten snoer zijn er ook uitvoeringen beschikbaar met stekkeraansluitingen.
SelectorSysteem overzichtsysteembeschrijving - VerdeelblokkenProductinnovaties

Chassisdelen (f)

Chassisdelen (f)Inbouwstekkers bieden de mogelijkheid, behuizingen en schakelkasten te voorzien van gestandaardiseerde stekkeraansluitingen.
SelectorSysteem overzicht

Chassisdelen (m)

Chassisdelen (m)Inbouwstekkers dienen hoofdzakelijk voor de eenvoudige aansluiting van sensoren met een schroefaansluiting aan een kabel met stekkerverbinding.
SelectorSysteem overzicht

Y-verbindingskabels

Y-verbindingskabelsY-verbindingskabels kunnen worden gebruikt voor het verdelen van signalen of voor het aansluiten van 2 apparaten op 1 aansluiting.
SelectorSysteem overzichtsysteembeschrijving - Y-verbindingskabelsProductinnovaties

COMBICON stekkers

COMBICON stekkersCOMBICON stekkers bieden het voordeel van servicevriendelijke steekaansluitingen in combinatie met betrouwbare schroef- of klemaansluittechniek.
Ze worden intussen op veel verwerkingselektronica, voedingen en AS-i masters als standaardaansluiting toegepast.
Systeem overzicht