Systemen voor mobiele applicaties

Basic controllers

Basic controllersHet besturingssysteem ecomatmobile Basic is modulair opgebouwd, eenvoudig te monteren en te bedienen alsmede kostengeoptimaliseerd. Naast de besturingsfunctie biedt het ook oplossingen voor het bedraden en afzekeren. Een grafische module geeft u de mogelijkheden om systeemmeldingen en eenvoudige aanwijsinstrumenten weer te geven.
Systeem overzichtsysteembeschrijving - Basic controllersProductinnovaties

Mobiele controllers

Mobiele controllersHet platform van het besturingssysteem ecomatmobile: de krachtige controller familie.
De vrije programmeerbaarheid en de veelvuldige configuratiemogelijkheden maken inzet in de meest diverse applicaties mogelijk.
Systeem overzichtsysteembeschrijving - Mobiele controllersProductinnovaties

Mobiele I/O modules

Mobiele I/O modulesDecentrale i/o module voor toepassing in CANopen-bussystemen. Duidelijk minder bedradingskosten, omdat ze precies daar gemonteerd zijn waar de signalen voorkomen.
De flexibele configuratie van in- en uitgangen maakt een universele toepassing mogelijk en reduceert de kosten voor opslag.
Systeem overzichtsysteembeschrijving - Mobiele I/O modules

Mobiele displays

Mobiele displaysDisplays met grafische mogelijkheden, vrije programmering volgens IEC 61131 en verschillende interfaces kenmerken de dialoogapparaten.
De comfortabele gebruikersinterface voor service en machinebediening – de dialoogapparaten van het besturingssysteem ecomatmobile.
Systeem overzichtsysteembeschrijving - Mobiele displaysProductinnovaties

Camera's

Camera'sIn bijna alle mobiele machines worden vandaag de dag displays gebruikt voor het weergeven van vitale machine informatie. Tegelijkertijd wordt met camera's het werkgebied bewaakt. In dit geval wordt de nieuwe O2M camera gebruikt. De O2M is ontworpen om te werken onder de meest extreme omstandigheden.
Systeem overzichtsysteembeschrijving - Camera'sProductinnovaties

Componenten voor diagnose / servicedoeleinden

Componenten voor diagnose / servicedoeleindenHet verzamelen van diagnosegegevens – de basis voor een krachtig en gunstig geprijsd onderhouds- en controleconcept.
Reducering van de servicekosten en verkorten van stilstandtijden bij storingen zijn aanzienlijke voordelen van deze moderne technologie.
Systeem overzichtsysteembeschrijving - Componenten voor diagnose / servicedoeleinden

Signaalomvormers

SignaalomvormersDe probleemoplossingen voor speciale toepassingen. Signaalverwerkers voor aanpassing van sensor- en aandrijfsignalen aan de in- en uitgangssignalen van de besturing of de CANopen modules.
Systeem overzichtsysteembeschrijving - Signaalomvormers

Sensoren voor mobiele toepassingen

Sensoren voor mobiele toepassingenVan de voor CAN-bus geschikte of analoge hellingssensor tot en met de inductieve sensor of de mobiele druksensor.
De sensoren van het systeem ecomatmobile zijn betrouwbaar, ook onder extreme omstandigheden in een mobiele machine.
Systeem overzichtsysteembeschrijving - Sensoren voor mobiele toepassingen