Industriële communicatie

AS-Interface controllers / gateways

AS-Interface controllers / gatewaysAS-i controllers en gateways bevatten de AS-i master functionaliteit en zijn daarmee en elementair bestanddeel van AS-i netwerken. Deze componenten zijn meestal in de schakelkast gemonteerd en verzorgen de data communicatie. Een breed product spectrum zorgt ervoor dat de meest verschillende toepassingen afgedekt kunnen worden. Een geïntegreerde CoDeSys programmeerbare plc maakt de AS-i controller ook geschikt om deze als stand alone besturing te gebruiken.
SelectorSysteem overzichtsysteembeschrijving - AS-Interface controllers / gatewaysProductinnovaties

AS-Interface voedingen / aardfoutmonitoren

AS-Interface voedingen / aardfoutmonitorenAS-i heeft voor de communicatie en spanningsverzoring van de AS-i module en de daar aangesloten ingangen en uitgangen (deels) speciale AS-i voedingen nodig. Deze leveren een ongeaarde spanning, die in bijzondere mate voor een storingsongevoelige communicatie, vooral in industriële omgevingen geschikt is. Met hulp van aardfoutmonitoren kan de installatie op aardingsproblemen bewaakt worden.
SelectorSysteem overzichtsysteembeschrijving - AS-Interface voedingen / aardfoutmonitorenProductinnovaties

AS-Interface I/O-modules

AS-Interface I/O-modulesDe I/O modules zijn gedecentraliseerde in- en uitgangsmodules voor het aansluiten van digitale en analoge in- en uitgangen. De meest bijzondere applicaties stellen ook de meest specifieke eisen aan de I/O modules betreffende IP klasse, robuustheid en gebruikte materialen. De productrange omvat printplaatoplossingen, schakelkastmodules en I/O modules met een maximale beschermklasse van IP69K.
SelectorSysteem overzichtsysteembeschrijving - AS-Interface I/O-modulesProductinnovaties

AS-Interface airboxen voor pneumatiek

AS-Interface airboxen voor pneumatiekDe AS-i airboxen zijn compacte pneumatische ventielen, voorzien van digitale terugmeldingangen. Ze zijn in een ClasscLine behuizing geïntegreerd en compact en universeel te monteren. De AS-i aansluiting geschiedt via de vlakkabel of rondkabel. Er zijn 3/2-, 4/2-, 5/2- en 5/3-ventielen te kiezen.
SelectorSysteem overzichtsysteembeschrijving - AS-Interface airboxen voor pneumatiekProductinnovaties

AS-Interface sensoren

AS-Interface sensorenIntelligente AS-i sensoren hebben de AS-i chip geïntegreerd. Hierdoor kunnen ze direct op de gele AS-i kabel worden aangesloten. Via de AS-i bus staat naast de directe informatie van de sensor ook meer diagnose-informatie tot uw beschikking. De informatie kan goedkoop worden overgedragen en uitgelezen.
SelectorSysteem overzichtsysteembeschrijving - AS-Interface sensoren

AS-Interface voor lineaire en 90° klepstandsignalering

AS-Interface voor lineaire en 90° klepstandsignaleringDe klepstandsignaleringen voor het aansturen van 90 graden actuatoren kunnen in veel gevallen door de gestandaardiseerde norm direct op de aandrijvingen worden gemonteerd. De klepstandsignalering bevat 2 inductieve sensoren voor positiemelding, 1 of 2 uitgangen voor het aansturen van een pneumatisch ventiel en een AS-i adres.
Systeem overzicht

AS-Interface repeater

AS-Interface repeaterEr zijn meerdere mogelijkheden om de AS-i kabel te verlengen. De gespecificeerde 100 meter kan onder gunstige omstandigheden maximaal tot 1000 meter verlengd worden.
SelectorSysteem overzichtsysteembeschrijving - AS-Interface repeater

AS-Interface Safety at Work

AS-Interface Safety at WorkDe verfijnde AS-i technologie en de uitgebreide diagnosemogelijkheden bieden een hoge betrouwbaarheid en beschikbaarheid van installaties. "Safety at Work" is een uitbreiding op AS-interface voor veiligheid- gerelateerde componenten. Veiligheidscomponenten met een Performance Level e volgens de norm EN ISO. 13849-1 (IEC 61508 / SIL 3) zijn daarmee op AS-i aan te sluiten.
SelectorSysteem overzicht

Veldbus gateways en controllers

Veldbus gateways en controllersifm biedt met de AS-i gateways oplossingen naar veldbussen als Profibus, Profinet, Ethernet/ IP, DeviceNet, Ethercat en CANopen. De gateways werken daarbij als veldbus slave en gebruiken AS-interface als verzamelaar van informatie naar de data-autobaan.
Systeem overzicht

IO-Link modules

IO-Link modulesIO-Link is een leveranciers- en veldbusonafhankelijke standaard, die het mogelijk maakt om informatie zoals procesdata en diagnose tussen IO-Link apparatuur zoals sensoren, aandrijvingen en besturingssystemen uit te wisselen.
De AS-Interface / IO-Link gateway maakt het mogelijk om IO-Link te gebruiken binnen AS-Interface.
Systeem overzichtsysteembeschrijving - IO-Link modulesProductinnovaties