Veiligheidstechniek

Inductieve veiligheidssensoren

Inductieve veiligheidssensorenHier vindt u de eerste elektronische veiligheidssensoren, die geen speciaal tegendeel nodig hebben. Dit geeft de mogelijkheid om direct op de deur of op een roestvaststalen of stalen vaan te schakelen. De veiligheidssensoren zijn slijtvast en in ruime mate onafhankelijk van de toleranties die ontstaan bij langdurig gebruik van de deur.
Systeem overzichtsysteembeschrijving - Inductieve veiligheidssensorenProductinnovaties

Veiligheidslichtschermen

VeiligheidslichtschermenOveral waar het bewegen van machinedelen gevaar oplevert voor mensen of goederen kunnen veiligheidslichtschermen ingezet worden. De veiligheidslichtschermen zorgen voor het afschakelen van de uitgang, waardoor de machine vervolgens stopt.
SelectorSysteem overzichtsysteembeschrijving - Veiligheidslichtschermen

Inloopbeveiliging (2, 3 of 4 straals)

Inloopbeveiliging (2, 3 of 4 straals)Overal waar het bewegen van machinedelen gevaar oplevert voor mensen of goederen kunnen veiligheidslichtschermen ingezet worden. De veiligheidslichtschermen zorgen voor het afschakelen van de uitgang, waardoor de machine vervolgens stopt.
SelectorSysteem overzichtsysteembeschrijving - Inloopbeveiliging (2, 3 of 4 straals)Productinnovaties

Veiligheidsrelais

VeiligheidsrelaisMultifunctioneel met vele voordelen voor u: Het veiligheidsrelais biedt verschillende mogelijkheden voor het aansluiten van veiligheidslichtschermen, fail-safe inductieve sensoren en andere contactloze beveiligingen. De veiligheidsrelais voldoen aan de hoogste veiligheidseisen SIL3 (IEC 61508). "Bewaakte" of "automatische start" alsmede muting behoren tot de vele functies.
Systeem overzicht

Safety controllers

Safety controllersBesturingen voor veiligheidgerelateerde toepassingen volgens EN13849, PL d en IEC 62061, SIL cl2 worden als veiligheidsbesturingen beschreven. In deze apparaten zijn speciale testroutines geïmplementeerd, die zowel de hardware alsook de software bewaken. De certifcering van de hardware, de gebruikerssoftware en de programmeertools maken het de programmeur makkelijker zijn machine vrij te geven.
Systeem overzicht

AS-Interface Safety at Work

AS-Interface Safety at WorkDe AS-i technologie en de uitgebreide diagnosemogelijkheden bieden een grote betrouwbaarheid en productietijd. "Safety at Work" is een uitbreiding op het AS-i pakket met veiligheidsgerelateerde componenten. Veiligheidscomponenten met de hoogste classificaties zoals categorie 4 volgens EN954-1, SIL 3 volgens IEC 61508 en EN ISO 13849-1 / PL e kunnen op AS-i worden aangesloten.
SelectorSysteem overzichtsysteembeschrijving - AS-Interface Safety at WorkProductinnovaties