Industriële beeldverwerking

Vision sensoren

Vision sensorenStand-alone sensor met geïntegreerde belichting en evaluatie in een robuuste, industriële behuizing. De elektronische ogen voor controle op aanwezigheid, compleetheid, positie- en kwaliteitscontrole of sorteeropgaven.
Systeem overzichtsysteembeschrijving - Vision sensorenProductinnovaties

3D-sensoren pmd

3D-sensoren pmdDe efector pmd 3d is de eerste industriële 3D sensor, die in een oogopslag objecten ruimtelijk kan beoordelen. Ieder beeldpunt van de chip-matrix geeft de afstand tot het object weer. Het beeld van een object op de chip-matrix en de daarbij behorende afstanden corresponderen met het 3D beeld. De geïntegreerde evaluatie van de metingen maakt een gedetailleerde beoordeling van een object of omgeving mogelijk door middel van een volume, afstand of niveaumeting in 3 dimensies.
Systeem overzichtsysteembeschrijving - 3D-sensoren pmdProductinnovaties

3D-camera's pmd

3D-camera's pmdDe pmd 3d camera detecteert omgevingen en objecten in één beeldopname in hun ruimtelijke dimensie. In tegenstelling tot laserscanners is beweging van componenten niet nodig en daardoor is de meting robuust en slijtage- en onderhoudsvrij. Het functioneringsprincipe is gelijk aan de 3D-sensor. Naast het 3D afstandsbeeld levert de camera ook een grijs schalenbeeld. De combinatie van deze beelden biedt de mogelijkheid tot het samenstellen van een vrij te programmeren applicatie door middel van de software development kit.
Systeem overzicht - 3D-camera's pmdProductinnovaties

Belichtingsunits

BelichtingsunitsExtra dunne achtergrondverlichtingen om door middel van belichting via de achterzijde van het object een nauwkeurig silhouet van het object te creëren. Er zijn rood- en infrarood lichtversies beschikbaar. Constant getriggerd of door middel van een puls aangestuurd met een viervoudige inregeling van de lichtintensiteit.
Systeem overzicht