Overzicht

Positiesensoren

PositiesensorenVoor het contactloos afvragen van posities: inductieve-, capacitieve-, magneetinductieve- en optische sensoren in verschillende bouwvormen en uitvoeringen.
verder naar produkt overzicht Positiesensoren

Sensoren voor motion control

Sensoren voor motion controlDetectie van bewegingen - via encoders - tot toerentalregistratie en impulsbewakingen.
verder naar produkt overzicht Sensoren voor motion control

Industriële beeldverwerking

Industriële beeldverwerkingVision-sensoren voor industriële toepassingen – zowel in 2- als 3D. Compleet met geïntergreerde verwerking in een compacte behuizing.
verder naar produkt overzicht Industriële beeldverwerking

Veiligheidstechniek

VeiligheidstechniekVeiligheidssensoren en veiligheidsrelais, voorzien van certificeringen tot aan de hoogste veiligheidsniveaus als categorie 4 volgens EN954-1, EN ISO 13849 - 1 / PL e en SIL 3 volgens IEC 61508.
verder naar produkt overzicht Veiligheidstechniek

Processensoren

ProcessensorenDruk-, stromings-, temperatuur- en niveausensoren voor verschillende media. Daarnaast signaalverwerking en klepstandbewaking.
verder naar produkt overzicht Processensoren

Industriële communicatie

Industriële communicatieAS-i uit een hand: naast Masters / Gateways en I/O modulen biedt ifm verschillende componenten voor de algehele AS-i installatie.
verder naar produkt overzicht Industriële communicatie

Identificatiesystemen

IdentificatiesystemenRFID-systemen voor productie- en transportsystemen evenals identificatie van werkstukdragers en producten. Met uitzondering van de Multicode Reader voor 1D en 2D codes.
verder naar produkt overzicht Identificatiesystemen

Systemen voor machinebewaking / monitoring

Systemen voor machinebewaking / monitoringReal-time Maintenance – de sleutel tot condition-based maintenance. Maschine- en installatiediagnose door middel van trillingsbewaking en andere procesgrootheden.
verder naar produkt overzicht Systemen voor machinebewaking / monitoring

Systemen voor mobiele applicaties

Systemen voor mobiele applicatiesVoor toepassing onder zware omstandigheden: Het besturingssysteem ecomatmobile voor mobiele applicaties.
verder naar produkt overzicht Systemen voor mobiele applicaties

Verbindingstechniek

VerbindingstechniekVoor een betrouwbare verbinding: industriële stekkers voor diverse applicaties. Van M8, M12, M18 tot aan ventielstekkers.
verder naar produkt overzicht Verbindingstechniek

Voedingen / toebehoren

Voedingen / toebehorenKleinigheden die het verschil maken: adapters, modulaire montagebeugels en niet te vergeten voedingen zijn onmisbaar voor een efficiënte installatie.
verder naar produkt overzicht Voedingen / toebehoren